چگونه یوتیوبر شویم؟

چگونه یوتیوبر شویم؟

یوتیوب به عنوان یک پلتفرم اشتراک گذاری ویدئو، به یکی از وب سایت های پر بازدید در سراسر جهان تبدیل شده است. مطابق آمار alexa، یوتیوب دومین وب سایت شناخته شده در بین کاربران است و شرکت ها و افراد زیادی در آن فعالیت می کنند. یوتیوب به کاربران اجازه می دهد که محتواهای منحصر به فرد خود را آپلود کنند و با دیگران به اشتراک بگذارند. با پیشرفت یوتیوب و محبوبیت روزافزون آن در بین عموم، تولید محتوا در یوتیوب صرفا برای سرگرمی نیست و جنبه درآمدزایی نیز دارد. با این شرایط، کسب درآمد از یوتیوب به این آسانی نیست که هر شخص بر اساس معیارهای ذهنی خود به درآمد برسد! برای کسب درآمد از یوتیوب، باید یوتیوبر شوید. حال چگونه یوتیوبر شویم؟ این مطلب شامل دو قسمت است؛ که قسمت اول آموزش مناسب افراد مبتدی در حوزه یوتیوبر شدن است و قسمت دوم مناسب برای افراد حرفه‌ای است. با آموزش یوتیوبر شدن و پاسخ به سوال “چگونه یوتیوبر شویم” همراه آموزشگاه پارسیان باشید.

مسیر یوتیوب و یوتیوبر شدن

برای کسب درآمد از ویدئوهای یوتیوب باید قبل از انجام هرکاری، شرایط اولیه آن را فراهم کنید. درآمدزایی از کانال یوتیوب، نیازمند ثبت نام در partner program است. پس از ثبت نام، یوتیوب به بررسی کانال پرداخته و آن را از جهت بازدید و دنبال کننده بررسی می کند. پس از تولید محتوای با کیفیت و کسب شرایط یوتیوب، به ازای هر ۱۰۰۰ بازدید یوتیوب به درآمد دلاری خواهید رسید. نقد کردن درآمد یوتیوب در ایران با توجه به تحریمات صورت گرفته کاری مشکل است. اما غیرممکن نیست!

 هدف جدی

در ابتدا به پاسخ به سوال “چگونه یوتیوبر شویم” در ابتدا باید بگوییم که اگر می خواهید بر روی یوتیوب به صورت جدی فعالیت کنید، باید هدف خود را مشخص کنید. صرفا علاقه به تولید محتوا دلیل قانع کننده ای برای یوتیوبر شدن نیست! فعالیت جدی نیازمند هدف جدی است. حتما اهداف خود را یادداشت کنید و مطابق آن محتوا تولید کنید. به عنوان مثال: اگر کار اصلی شما طراحی و توسعه وبسایت است هدف شما می تواند فروش پکیج های تجاری و یا کسب درآمد از یوتیوب در آینده باشد. توجه داشته باشید که اگر برای فعالیت در یوتیوب هدف جدی نداشته باشید؛ پس از فروکش کردن هیجانات اولیه، اشتیاق شما برای تولید محتوا و یوتیوبر شدن کم و در نهایت صفر می شود.

 موضوع مشخص

یکی از مهمترین نکات آموزش یوتیوبر شدن، انتخاب موضوعی مشخص برای کانال یوتیوبی است. شما باید موضع خود را مشخص کنید؛ که می خواهید کانال را در چه زمینه ای پیش ببرید. موضوعاتی مثل گیمینگ، آرایش، ورزش، موسیقی و هنر گزینه های مناسبی هستند. حتما به یاد داشته باشید که افراد زیادی در این زمینه ها فعالیت می کنند و رقابت سنگین است. اما راز موفقیت در یوتیوب، انتخاب یک موضوع بسیار کوچک که زیرمجموعه ی یکی از موضوعات اصلی است.

کیفیت

یکی از مهمترین موضوعات در تولید محتوا برای یوتیوب کیفیت ویدئو می باشد. اگر کمی به سلیقه و روحیه خود دقت کنید، متوجه خواهید شد که یک ویدئوی با کیفیت نسبت به ویدئوی بی کیفیت تاثیرگذار تر است. سعی کنید در تدوین ویدئوهای خود به دو نکته زیر بسیار توجه کنید:

کیفیت تصویر: تدوین ویدئو هایی با رزلوشن بالا به دلایل مختلفی روی بیننده از نظر روانی تاثیر مثبت می گذارند .

کیفیت صدا : قبل از انتشار ویدئو حتما صدایی که روی آن پخش می شود را نویز گیری کنید . نویز گیری صدا باعث می شود که توجه مخاطب تنها بر روی مطلب بیان شده متمرکز شود و این یعنی یک بازدهی عالی برای صاحب کانال. به عنوان یکی از بهترین نرم افزار های نویز گیری می توان به adobe audition اشاره کرد .

برای تولید ویدیو های با کیفیت حتما لازم نیست که از استودیو های حرفه ای و تجهیزات گران قیمت استفاده کنید . می توانید با استفاده از نرم افزار های ویرایش فیلم و صدا تا حدودی کیفیت کار خود را بالا ببرید.(آموزش فتوشاپ در تبریز )

فعالیت مستمر

یوتیوب به کانال هایی که به صورت مستمر و پیوسته ویدئو آپلود می کنند، بسیار بها می دهد. معمولا در ابتدای شروع فعالیت در یوتیوب، اشتیاق برای تولید و آپلود ویدئو بسیار بالا است و حتی ممکن است روزی چند ویدئو آپلود کنید. اما اگر هدف جدی نداشته باشید، رفته رفته فعالیتتان در یوتیوب کم می شود و حتی ممکن است دیگر فعالیت نکنید. در پاسخ به “چگونه یوتیوبر شویم” باید بگوییم که برای شروع کار، یک ویدئو در هفته آپلود کنید؛ تا با روال کار آشنا شوید.

 تحقیق و پژوهش

در یوتیوب کاربران با سرچ کردن محتوای مورد نظرشان را پیدا می کنند؛ بنابراین سعی کنید موضوعاتی را انتخاب کنید، که کاربران زیادی به دنبال آن هستند، تا بتوانید کانال موفقی داشته باشید. هر چقدر که نیاز است جست و جو کنید تا موضوع مناسبی انتخاب و برای آن تولید محتوا کنید. ویدیوهای شما باید پاسخ دهنده مناسبی به سوالات کاربران باشند.
یوتیوبر کیست و چگونه می‌توانیم یوتیوبر شویم؟ - azimmedia

 سئو و بهینه سازی ویدئو

یکی از استعدادهای اکتسابی که یک محتواساز باید کسب کند، آشنایی با سئوی یوتیوب است. SEO یا همان (Search Engine Optimization) به معنای راحت تر ساختن شناسایی مخاطب شما توسط موتور های جست و جو گر و افرادی که به دنبال ویدئو شما هستند است.  یک یوتیوبر باید برای دیده شدن پست ویدیوئی‌اش در یوتیوب دست به اقداماتی بزند. برای مثال در پست‌های ویدیوئی باید از هشتگ‌های درست و به‌جا استفاده کند؛ یا تیتر پست ویدیوئی باید به گونه‌ای باشد که هم جذاب باشد و هم یک کاربر معمولی در یوتیوب بتواند آن را تایپ کند تا به محتوای مد نظرش دسترسی پیدا کند.پس از آن که کانال شما مانیتایز شد؛ می توانید تبلیغات یوتیوب را فیلتر کنید و موارد دلخواه را در کانال به نمایش درآورید. مبرای یادگیری سئو میتوانید در دوره آموزش سئو در تبریز شرکت کنید.

پروموت کردن ویدئو

یکی دیگر از نکات بسیار مهم برای یوتیوبر شدن، پروموت کردن ویدئو به شکلی است که افراد مختلفی بتوانند آن را ببینند. اگر فکر می کنید که با ساخت و آپلود ویدئو و سرچ کاربران می توانید به بازدید مناسب دست یابید، سخت در اشتباهید! الگوریتم یوتیوب به گونه ای است که در ۲۴ ساعت اول آپلود ویدئو تعداد لایک ، کامنت ، بازدید و اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی دیگر را چک می کند و مطابق آن، ویدئو را به کاربران بیشتری پیشنهاد می دهد؛ برای پروموت بیشتر می توانید:

  • بخشی از ویدیو را در شبکه های اجتماعی دیگر نظیر اینستاگرام و فیسبوک منتشر کنید.
  • با استفاده از ایمیل، کاربران را به تماشای ویدئو دعوت کنید.
  • ویدئو را در پست های وبسایتتان قرار دهید.
  • ویدئو را در کانال های تلگرامی به اشتراک بگذارید.

کسب درآمد از تبلیغات

بعد از رسیدن به حداقل شروط یوتیوب، می توانید از طریق تعداد بازدید تبلیغات، درآمد داشته باشید. تنها کافی است وارد YouTube Studio اکانت خود شوید و از قسمت monetization درخواستتان را ثبت کنید. یوتیوب درخواست شما را بررسی می کند؛ که آیا محتوا مطابق قوانین و اصول آن تولید شده است یا خیر. این پروسه ممکن است یک ماه طول بکشد؛ پس از تایید توسط یوتیوب می توانید در ویدئوهای خود تبلیغ قرار دهید. به طور کلی می توانید در هر یک دقیقه از ویدئو، تبلیغ قرار دهید. البته ممکن است یوتیوب، همه ی تبلیغات را به کاربران نشان ندهد. برای ویدئوهای کمتر از ۱۰ دقیقه، فقط یک تبلیغ می توانید قرار دهید؛ پس تولید ویدئوهای طولانی برابر است با تبلیغات بیشتر، تبلیغات بیشتر برابر است با درآمد دلاری بیشتر!

تنها درصورتی می‌توانید از این روش پول دربیاورید؛ که مخاطب‌ها تبلیغات ویدیوی شما را ببینند. پس اگر کاربری از ad blocker یا یوتیوب پریمیوم استفاده کند، پولی به شما در ازای بازدید آن تعلق نمی‌گیرد. تبلیغات Skippable هم زمانی برای شما حساب می‌شوند که کاربر حداقل ۳۰ ثانیه از آن را تماشا کند، اگر در همان چند ثانیه اول تبلیغ را رد کند، مبلغ آن بازدید را از دست می‌دهید.

 فروش محصولات

از دیگر نکات آموزش یوتیوبر شدن برای حرفه ای ها می توان به فروش محصول اشاره کرد. اگر طرحی یا محصولی برای فروش دارید؛ به راحتی می توانید آن ها را در معرض دید مشتریان قرار دهید. تنها کافی است یک لندینگ پیج بسازید و قفسۀ کالای یوتیوب پارتنر را از قسمت monetization فعال کنید و در ویدئوها، محصولاتتان را تبلیغ کنید، تا کاربران از یوتیوب به سمت سبد خرید محصول شما هدایت شوند.

گرفتن حق عضویت از سابسکرایبرها

از دیگر امکاناتی که یوتیوب، به یوتیوبرها می دهد؛ این است که می توانید در ازای ارائه مزایای خاصی از سابسکرایبر‌ها هزینه دریافت کنید. شما می توانید محتوای ویژه ای برای آن ها تولید کنید. یوتیوبرها معمولاً ویدئوهای مربوط به پشت صحنه یا زندگی شخصی خود را در دسترس کاربرانی که حق عضویت پرداخت می کنند، قرار می دهد، یا اینکه می توانید به کاربران نشان ویژه بدهید؛ بدین صورت که هنگامی که کاربران کامنت می گذارند، نشانی مانند مدال در کنار آواتارشان قرار می گیرد. و ساختن استیکر و ایموجی‌های اختصاصی هم از دیگر کارهایی است که می‌توانید انجام بدهید. آریا کیوکسر از یوتیوبرهایی است که از این قابلیت یوتیوب کسب درآمد می کند.

افزایش سابسکرایب‌ های کانال یوتیوب

حق عضویت کانال یوتیوب ۴.۹۹ دلار برای هرماه است. البته شما می‌توانید برای کاربران‌تان چند سطح تعریف کنید و بر اساس مزایایی که ارائه می‌کنید مبلغ را هم بالاتر ببرید. یوتیوب برای هر حق عضویت ۳۰% مبلغ را برمی‌دارد؛ و سهم شما از هر حق عضویت ۷۰% می‌شود.

 سوپر چت و سوپر استیکر

هنگامی که به صورت لایو با کاربران در ارتباط هستید (لایو استریم یوتیوب)، سابسکرایبرهای شما می توانند با پرداخت هزینه ای، استیکر یا چت‌شان را با رنگی خاص و تا مدت زمان مشخصی بالای صفحه پین کنند. قاعدتا هر چه مبلغ بیشتری ( از ۱ تا ۵۰۰ دلار ) پرداخت کنید، مدت زمان بیشتری چت شما پین می شود. فعال‌کردن سوپرچت از همان قسمت monetization در یوتیوب‌استودیو انجام می‌شود. سهم یوتیوب در سوپرچت درست مانند حق عضویت، ۳۰% است.

درآمد از یوتیوب پرمیوم

یوتیوب پرمیوم نسخه ی پولی یوتیوب است. یعنی کاربران در این نسخه می‌توانند بدون مزاحمت تبلیغات، ویدئوهای موردعلاقه شان را در ازای پرداخت ۱۲ دلار به‌صورت ماهانه ببینند و دانلود کنند. درست است که نمی‌توانید از تبلیغات در نسخۀ پریمیوم درآمد داشته باشید، اما یوتیوب راه دیگری را پیش پای شما قرار داده است. از آنجایی که تمام ویدئوهای شما در پریمیوم هم نمایش داده می‌شود، یوتیوب به ازای تعداد بازدیدها و دانلودها ۵۵% از درآمد حق عضویت ماهانه پریمیوم را به شما اختصاص می‌دهد.

چگونه یوتیوبر شویم؟ کلام آخر

یوتیوب یک بستر بسیار مناسب برای کسب درآمد دلاری است. یکی از اصلی ترین سوالاتی که برای کاربران یوتیوب پیش می آید؛ ‘چگونه یوتیوبر شویم‘ یا ‘آموزش یوتیوبر شدن‘ است. با تولید محتوای مناسب برای یوتیوب و انجام نکات ذکر شده می توانید به یک یوتیوبر موفق تبدیل شوید. اما توجه داشته باشید که کسب موفقیت در هر فعالیتی نیازمند صبر و تلاش کافی است. یوتیوبر مورد علاقه ی شما کیست؟ آیا تجربه تولید محتوا برای یوتیوب را داشته اید؟ تجربیات و نظراتتان را با ما و دیگر همراهان پارسیان به اشتراک بگذارید.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.